דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
פאי רועים וסלט סלק
פאי רועים וסלט סלק
הדגנים הראשונים שלו. דייסות מטרנה. אם המאכילה את תינוקה בדייסה
מהו HMO?
פאי רועים וסלט סלק

פאי רועים וסלט סלק

מצרכים:

חצי ק"ג בשר טחון, 4 תפ"א, , בצל, תבלינים, פפריקה מתוקה
3 סלק, שמן זית ,שום, כמון.

אופן ההכנה:

לפאי: מבשלים את התפ"א עד שיתרככו. מטגנים בצל ומוסיפים את הבשר עד שמתבשל לחלוטין ומשנה צבע. מתבלים לפי הטעם.
משטחים את הבשר בתבנית. מהתפ"א הרכים מכינים פירה עם קצת שמן ומניחים כשכבה מעל שכבת הבשר.
מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות לחצי שעה.

לסלט הסלק: מבשלים את הסלק עד התרככות. מרסקים על פומפיה גסה או חותכים לקוביות קטנות. מתבלים בשום קצוץ, שמן זית ומעט כמון .

הערות:

הסלק עשיר בפיגמנטים סגולים (בטאנין) להם מייחסים יתרונות בריאותיים רבים. הקפידו על תפריט המכיל פירות וירקות ב 5 צבעים.

{**}