דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
קציצות בשר ופרסה+אורז
הדגנים הראשונים שלו. דייסות מטרנה. אם המאכילה את תינוקה בדייסה
מהו HMO?
קציצות בשר ופרסה+אורז

קציצות בשר ופרסה+אורז

מצרכים:

חצי ק"ג בשר טחון, 2 תפ"א מקולפים, 2 גבעולי פרסה, 2 ביצים, שמן זית,
1 כוס אורז, 2 כוסות ציר עוף.

אופן ההכנה:

לקציצות :
חותכים את גבעולי הפרסה לטבעות ומרתיחים בסיר עם מים. במקביל מגרדים את התפ"א בפומפיה . את הפרסה הרכה מייבשים (סוחטים את המים) וטוחנים במטחנת בשר או קוצצים דק מאוד. בקערה מערבבים את כל החומרים למעט השמן. מחממים שמן במחבת, יוצרים מהבלילה קציצות ומטגנים.
מבשלים כוס אורז עם 2 כוסות ציר עוף.

הערות:

בפרסה ובשמותיה הנוספים – כרישה, לוף ופורי אוכלים את החלק הלבן וניתן להוסיפה גם לפשטידות, קישים, מרקים וסלטים.

{**}