דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
מטרנה גולד עם HMO
מהו HMO?
אריזות מוצרי מטרנה ללא תוספת סוכר
פשטידת תרד

פשטידת תרד

מצרכים:

500 גרם תרד טרי, 2 כפות קמח, 2 ביצים, 1 גבינת קוטג', 1 גבינה לבנה, חצי שקית אבקת אפיה, 300 ג' גבינת מוצרלה מגורדת, ו בצל קצוץ דק

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד השחמה. חותכים את עלי התרד ומוסיפים אותם למחבת לטיגון. מורידים מהאש ומצננים. מערבבים את הבצל והתרד עם שאר הרכיבים ויוצקים לתבנית משומנת. מכניסים לתנור שחומם מראש ב 180 מעלות לכ – 40 דקות או עד השחמה.

הערות:

התרד עשיר בברזל, סידן וויטמינים רבים כמו ויטמין K וחומצה פולית. כדי להגביר את ספיגת הברזל שלבו ירקות חתוכים או סלט ירקות מתובל בלימון המכיל ויטמין C שמסייע בספיגת ברזל שמקורו ממזון מהצומח

{**}