דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

מרק עדשים כתומות ובטטה

שם האם: לירז לרמן
שם הילד: רותם

מצרכים:

500 גר' עדשים כתומות, 2 גזר, בצל, בטטה, שמן זית, כוסברה, כמון, סלרי, כרישה, מלח, פלפל, אבקת מרק.

אופן ההכנה:

משרים במים ושוטפים את העדשים. מרסקים את הגזר, קוצצים את הבצל, חותכים את הבטטה לקוביות. מוסיפים כוסברה, כמון, סלרי, כרישה, מלח, פלפל ואבקת מרק. מטגנים במעט שמן זית את הבצל ומוסיפים את הכרישה, הגזר ואת קוביות הבטטה. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומוסיפים את העדשים. מוסיפים כ-4 כוסות מים ומבשלים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש נמוכה, טוחנים ואוכלים לשובע! בתיאבון!!!

עדשים כתומות בתפזורת
{**}