דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

סוכריות על מקל

שם האם: שלומית זרגראוף
שם הילד: אושר

מצרכים:

1 מיכל ממרח תמרים (450 גרם), דבש לפי הטעם (אני שמה 2 כפות), 3 כפות יין אדום מתוק, 1 כוס אגוזים קצוצים דק, 1/4 כוס קוקוס, 1/4 כוס שומשום, 1 כפית קינמון, 1/4 כפית ציפורן. ציפוי שוקולד לבן: 300 גרם שוקולד לבן, 2 כפות שמן.

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול. מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב. ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה. לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים. שומרים במקרר עד ההגשה.

סוכריות צבעוניות על מקל
{**}