דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

דלורית ממולאת

שם האם: ילנה בר
שם הילד: ליה

מצרכים:

1דלורית, 1/2 תפוח אדמה, 1 פלפל צהוב,
1 קישוא קטן, 1/3 חזה עוף – הכול חתוך לקוביות.

אופן ההכנה:

חותכים את הדלורית לשניים כך שהחלק תחתון יהיה בערך בגובה של קערה ( 10-7 ס"מ). מרוקנים את פנים הדלורית ויוצרים מעין קערית. חותכים לקוביות את פנים הדלורית, חותכים לקוביות את כל הירקות ואת חזה העוף. אפשר להוסיף רסק עגבניות או ציר. עוטפים את הדלורית בנייר אלומיניום ומניחים בתנור ב-160 מעלות למשך 40-30 דקות.לאחר מכן פותחים את הדלורית ומצננים אותה. אם ילדים לא יכולים להתמודד עם הקוביות אפשר לרסק את המלית בעזרת מזלג או להשאיר כך.

דלורית
{**}