דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

לביבות בטטה וחזה עוף אפויות

שם האם: בת אל פרץ
שם הילד: אריאל

מצרכים:

חזה עוף, 2 בטטות בינוניות, 1 ביצה, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור, שמן זית.

אופן ההכנה:

צולים את חזה העוף, מרככים וחותכים לרצועות דקות. מבשלים את הבטטות בסיר עם מים ומעט מלח, עד לריכוך. בקערה מועכים את הבטטות, מוסיפים רצועות חזה עוף, ביצה אחת ומתבלים במלח ופלפל. מכינים תערובת של פירורי לחם בקערה יבשה. מכינים קציצות אליפטיות, מכסים בפירורי לחם ומניחים בתבנית. מחממים תנור ל-170 מעלות בטורבו. בתבנית יוצקים מעט שמן זית מעל הקציצות ומכניסים ל-25 דקות או עד להזהבה. מזון אצבעות מנצח!!!

צלחת לביבות בטטה
{**}