דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

מרק ירקות שורש שילדים אוהבים!

שם האם: אדוה מייזל
שם הילד: טוהר

מצרכים:

1 תפוח אדמה, 1 בטטה, 2 גזרים, 1 ראש פטרוזיליה, 1 ראש סלרי, 1 צרור עלי סלרי, 300 גר' בשר הודו טחון, שמן, מלח.

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את כל הירקות. שמים מעט שמן במחבת ומטגנים מעט את הירקות (מלבד הסלרי). לאחר 5 דקות מוסיפים מים, מרתיחים ומוסיפים את הבשר והמלח לפי הטעם. לאחר התיבול מניחים את עלי הסלרי בראש הסיר. לאחר שהבשר מתבשל והירקות התרככו, מוציאים את עלי הסלרי, מפרידים את הירקות והבשר מהציר, טוחנים את הירקות והבשר (ללא עלי הסלרי), ומוסיפים בהדרגה נוזל לפי המרקם הרצוי, מתקנים את התיבול
ובתיאבון!

ירקות שורש
{**}