דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

פודינג מדגים

שם האם: אולה שניידר
שם הילד: ניקה

מצרכים:

100 גר' דג, 100 גר' תערובת של ירקות, 1/2 כפית חמאה, פירורי לחם, 2-1 ביצה, 30 גר' חלב, מלח לפי טעם.

אופן ההכנה:

מבשלים את הירקות בסיר עם מים, בסיר אחר מבשלים את הדג במים, את הירקות המבושלים מערבבים בבלנדר או מקצצים. מוסיפים לירקות את הדג המבושל, חמאה, מלח וביצה. מערבבים היטב. מורחים נייר אפייה בחמאה ובפירורי לחם ושמים את התבשיל בתנור בחום של 160-150 מעלות. אופים כ-1/2 שעה.

פודינג דג
{**}