דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

פסטה ברוטב עגבניות

שם האם: טליה חבשוש
שם הילד: הראל

מצרכים:

1/2 חבילת פסטה (לא משנה איזה סוג), 2 עגבניות, 1 בצל, 1 שן שום, 2 כפות שמן זית, 100 גר' רסק עגבניות, 1 כפית קטשופ (לא חובה), מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, אורגנו.

אופן ההכנה:

אופן הכנת הפסטה:
מבשלים 1/2 חבילת פסטה לפי הוראות היצרן.
אופן הכנת הרוטב:
מחממים שמן זית בסיר קטן, מוסיפים בצל קצוץ ושן שום כתושה. כשמשחים, מוסיפים 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות. בינתיים, מכינים רסק מעגבנייה אחת. מוסיפים את הרסק שהכנו לסיר, רסק עגבניות, קטשופ (למי שאוהב אפשר להוסיף מעט רוטב צ'ילי). מתבלים ומרתיחים. שמים 3-2 כפות רוטב על צלחת פסטה.

הערות:

מתכון קל, מהיר, טעים ומעולה במיוחד כי הוא מהווה חלופה בריאה לכל השניצלונים המעובדים והלא בריאים.

פסטה עגבניות שרי וזיתים שחורים
{**}