דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

קציצות בשר

שם האם: איריס יוחאי
שם הילד: איתי

מצרכים:

בשר הודו נקבה, בטטה, גזר, בצל מאודה, כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק דק, מלח, קצת פלפל אנגלי, פפריקה מתוקה והסוד שעובד הכי טוב, 2 כפות טחינה אורגנית משומשום מלא, קצת רוטב טריאקי, קצת מים פושרים ופירורי לחם (אפשר גם להוסיף ביצה, לא חובה) רוטב עגבניות.

אופן ההכנה:

טוחנים את בשר ההודו ואת הירקות ומערבבים היטב את כל החומרים עד שיוצאת תערובת (התערובת יוצאת קלילה ורכה). יוצרים כדורים קטנטנים ומבשלים את הקציצות ברוטב העגבניות. המתכון משתלב מצוין עם קוסקוס או עם פתיתים.

קציצות
{**}