דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

תבשיל בשר וטופו קוריאני

שם האם: קים סונגמי
שם הילד: אמה

מצרכים:

30 גר' בשר בקר טחון ללא שומן, 80 גר' אורז לבן (מבושל), 40 גר' טופו חתוך לקוביות קטנות (1/2 ס"מ), 20 גר' פטריות (עדיף הארוכות - אנוקי, אבל גם שמפיניון בסדר), 1 כף בצל ירוק קצוץ דק דק, 1 כפית מיץ בצל מעוך, מעט שמן שומשום, 3/4 כוס מים.

אופן ההכנה:

מטגנים את הבשר בשמן שומשום ומפוררים 2 דקות. מוסיפים את הפטריות ואת מיץ הבצל ומבשלים עוד 2 דקות. מוסיפים את המים, האורז והטופו ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות על אש קטנה (ללא מכסה). מוסיפים בצל ירוק ומבשלים 2 דקות נוספות. מגישים בטמפרטורת החדר.

הערות:

יהונתן מחזיק את הקציצות ביד ונהנה מכל ביס. הקציצה נהדרת גם על אורז לבן, או עם מרק כתום.

סיר תבשיל טופו
{**}