דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

כבד קצוץ

שם האם: הדר בר-ניר
שם הילד: נעם

מצרכים:

1/2 ק"ג כבד עוף, שמן קנולה לטיגון, 2 בצלים חתוכים לפרוסות, מלח, פלפל, 1 כפית סוכר חום.

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עם הסוכר במחבת עד להשחמה, מוציאים מהמחבת. באותו מחבת מטגנים את הכבד (לא נא אך לא לייבשו) ומתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם. מעבירים את הבצל והכבד למעבד מזון ולטחון גס. טעים-טעים.

הערות:

מתכון נהדר, ללא מוצרי חלב, טעים מאוד שמבוסס על קונאג'י, דייסת אורז סינית.

{**}