דלג לתפריט ראשי(מקש קיצור 1) דלג לתוכן(מקש קיצור 2) דלג לתפריט תחתון(מקש קיצור 3)דלג למפת אתר (מקש קיצור 4)
תינוק משחק עם קערה

פנקייק תפוחי אדמה

שם האם: גלי סולל קליין
שם הילד: נועם

מצרכים:

3-2 תפוחי אדמה, 2 כפות קמח תופח, 2 ביצים, 1/2 כוס חלב (אפשר גם להוסיף מעט מלח, אבל לקטנטנים עדיף בלי).

אופן ההכנה:

מאדים/מבשלים את תפוחי האדמה, מועכים ומערבבים היטב עם שאר החומרים (הבלילה צריכה להיות דלילה כמו בלילה של פנקייק). בכף או במצקת יוצקים עיגולים קטנים למחבת (לא להתפתות לעשות אותם גדולים, זה מתפרק...), מטגנים עד שהבלילה משחימה מכל צד. אני משתמשת בספריי שמן. יודעים שאפשר להפוך את הפנקייק כשרואים בועות בפנקייקים. מקררים מעט ומגישים.

לביבות תפוח אדמה ופירה
{**}