Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
חפש
שתפו את מתכון
X

מאפינס תפוחים

12-6 חודשים

מאפינס תפוחים

הוראות הכנה


14-16 יחידות
מרכיבים
2 ביצים
1 בננה מעוכה
1 כוס חלב שקדים/ חלב רגיל
⅓ כוס שמן 
⅓ כוס (60 מ״ל) רסק תפוחים/ 1 תפוח קלוף ומרוסק
2 תפוחים אדומים, קלופים ומגוררים
¼ כוס דייסת פירות
2 כוסות קמח כוסמין מלא/ קמח רגיל
½ כפית קינמון (לא חובה)
2 כפיות אבקת אפייה

הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות. 
מכינים עטרות נייר לקאפקייקס בתבנית.
בקערה גדולה טורפים את הביצים כדקה. 
מוסיפים בננה, חלב, שמן, רסק תפוחים ותפוחים מגוררים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את החומרים היבשים: קמח, דייסה, קינמון ואבקת אפייה.
טורפים עד שהבלילה כמעט אחידה. 
מערבבים שוב קלות.
בעזרת כף גלידה קפיצית ממלאים כל כוס קאפקייק עד ¾ מגובהה.
אופים כ-20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז הקאפקייק יוצא עם פירורים לחים. המנעו מאפיית יתר שתגרום לקאפקייקס להיות יבשים.
לאפייה אחידה מומלץ לסובב את התבנית בתנור אחרי מחצית מזמן האפייה. 


 

למה כדאי לכם להצטרף למועדון מטרנה?

חפש

עדיין לא מצאתם את מה שאתם מחפשים?

נסו את מנוע השאלות החכם שלנו. תמיד יש לנו משהו בשבילכם