Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
חפש
שתפו את מתכון
X
 
לביבות בטטה

הכי כיף לאכילה

 

מצרכים:

3 בטטות, 1 תפוח אדמה, 1 בצל בינוני קצוץ, 2 בצלים ירוקים, 1 כף שמן, 1 ביצה, 3/4 כוס פירורי לחם, מלח ופלפל לפי הטעם והצורך, 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה.

אופן ההכנה:

בסיר עם מים רותחים מבשלים את הבטטות ואת תפוח האדמה המקולף עד שהם מתרככים. מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ, הבצל הירוק והפטרוזיליה. בקערה מועכים את הבטטות + תפוחי האדמה ומערבבים עם תערובת הבצל. מוסיפים את הביצה ופירורי הלחם, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. שמים נייר אפייה בתבנית ובידיים רטובות יוצרים לביבות מהתערובת. מחממים תנור ל- 180 מעלות, אופים את הלביבות כ-15 דקות בכל צד (ניתן להגיש עם מטבל שעשוי מ-1/2 קופסא קוטג' 5%, חצי מיכל שמנת חמוצה ושמיר קצוץ דק) ובתיאבון.

הערות:
אפשר להכין גם מירקות אחרים, כמו למשל: קישואים, בטטות, דלעת, דלורית וכו'. בתיאבון

לביבות בטטה

רמת קושיקל

12-6 חודשים

לביבות בטטה אפויות

זמן ההכנה50דקות

זמן כולל50דקות

למה כדאי לכם להצטרף למועדון מטרנה?

להצטרפות

חפש

עדיין לא מצאתם את מה שאתם מחפשים?

נסו את מנוע השאלות החכם שלנו. תמיד יש לנו משהו בשבילכם

Nestlé Materna