מצרכים
ארוחת שיבולת שועל
רבע אגס פרוס לפרוסות*
רבע תפוח מקולף, פרוס לפרוסות*
מעט אבקת קינמון לפיזור
*ניתן גם לגרד את הפירות
אופן ההכנה
-
להכנת הדייסה – לערבב בקערה 2/3 כוס מים שהורתחו מראש עם 6 כפות ארוחת שיבולת שועל, להמתין כ- 2 דקות (בהתאם להוראות ההכנה על האריזה)
לסדר את הפירות על הדייסה, לפזר קינמון.
להגיש עם כפית, בתיאבוןהוספת פירות חתוכים לאורך מתאימה לשלב ההתפתחותי בו תינוקכם מנוסה עם מזונות מוצקים ומזון אצבעות.