MyFeed Personalized Content
אבני דרך בהתפתחות ותזונת התינוק בגיל 6-12 חודשים
ארוחת בוקר
מתכון
הוספה למועדפים

ארוחת שיבולת שועל עם אגס, תפוח וקינמון

קל

ארוחה מזינה וטעימה עם תוספות שקטנטנים אוהבים!

אופן ההכנה
  • מצרכים:

    רבע אגס פרוס לפרוסות*
    רבע תפוח מקולף, פרוס לפרוסות*
    מעט אבקת קינמון לפיזור

    *ניתן גם לגרד את הפירות.

    אופן ההכנה:

    להכנת הדייסה – לערבב בקערה 2/3 כוס מים שהורתחו מראש עם 6 כפות ארוחת שיבולת שועל, להמתין כ- 2 דקות.
    לסדר את הפירות על הדייסה, לפזר קינמון.
    להגיש עם כפית

    בתיאבון!

    יש להכין את הארוחה בהתאם להוראות ההכנה על האריזה, הצעת הגשה יכולה להוות דרך לגוון את אופן הגשת המנה. הוספת פירות חתוכים לאורך מתאימה לשלב ההתפתחותי בו תינוקכם מנוסה עם מזונות מוצקים ומזון אצבעות.