MyFeed Personalized Content
אבני דרך בהתפתחות ותזונת התינוק בגיל 6-12 חודשים
ארוחת צהריים
מתכון
הוספה למועדפים

פסטה ברוטב עגבניות

קל
35דק'
אופן ההכנה
  • 35דק'
    הכנה
  • 35דק'
    סה"כ זמן הכנה
  • קל וטעים

     

    מצרכים:

    1/2 חבילת פסטה (לא משנה איזה סוג), 2 עגבניות, 1 בצל, 1 שן שום, 2 כפות שמן זית, 100 גר' רסק עגבניות, מלח לפי הצורך, פלפל, פפריקה מתוקה, אורגנו.

    אופן ההכנה:

    אופן הכנת הפסטה:
    מבשלים 1/2 חבילת פסטה לפי הוראות היצרן.
    אופן הכנת הרוטב:
    מחממים שמן זית בסיר קטן, מוסיפים בצל קצוץ ושן שום כתושה. כשמשחים, מוסיפים 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות. בינתיים, מכינים רסק מעגבנייה אחת. מוסיפים את הרסק שהכנו לסיר וגם מעט רסק עגבניות. מתבלים ומרתיחים. שמים 3-2 כפות רוטב על צלחת פסטה.