מצרכים
3 בטטות
1 תפוח אדמה
1 בצל בינוני קצוץ
2 בצלים ירוקים
1 כף שמן
1 ביצה
3/4 כוס פירורי לחם
תבלינים לפי הטעם והצורך
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
-
בסיר עם מים רותחים מבשלים את הבטטות ואת תפוח האדמה המקולף עד שהם מתרככים.
מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ, הבצל הירוק והפטרוזיליה.
בקערה מועכים את הבטטות + תפוחי האדמה ומערבבים עם תערובת הבצל. מוסיפים את הביצה ופירורי הלחם.
שמים נייר אפייה בתבנית ובידיים רטובות יוצרים לביבות מהתערובת.
מחממים תנור ל- 180 מעלות, אופים את הלביבות כ-15 דקות בכל צד
ניתן להגיש עם מטבל שעשוי מ-1/2 קופסא קוטג' 5%, חצי מיכל שמנת חמוצה ושמיר קצוץ דקאפשר להכין גם מירקות אחרים, כמו למשל: קישואים, בטטות, דלעת, דלורית וכו'
בתיאבון!