מצרכים
1/2 ק"ג בשר עוף
1 בטטה
1 תפוח אדמה
1 גזר
1/2 בצל
1 בצל ירוק
1/2 עגבנייה מקולפת
1/2 פלפל
כרובית
קישוא
4-3 מקלות סלרי
שמיר
1/2 שן שום
1/3 כוס אורז מלא
אופן ההכנה
-
מרתיחים 6-5 כנפיים או 4 שוקיים. לאחר הרתיחה מכבים את האש, מוציאים את העוף ושוטפים (כדי לצמצם את כמות השומן). מוסיפים את כל הירקות ומרתיחים. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ-1/2 שעה.
מוסיפים לסיר את האורז המלא השטוף וממשיכים לבשל.
מעבירים למערבל את הירקות, מקלפים את הבשר מהעצמות, מוסיפים כ-1/3 כוס מהמרק ומפעילים את המערבל.
מסננים את המרק משאריות. מערבבים את הנוזל עם הירקות הטחונים ומצננים
בתאבון!