מרק ברוקולי בתוספת דייסת קורנפלור
דייסות מטרנה יכולות להשתלב במגוון מתכונים ביתיים, מתוקים או מלוחים, שמתאימים בדיוק לגיל ולשלב ההתפתחותי של תינוקות המתנסים במגוון מזונות חדשים.
הדייסות מועשרות בברזל, ויטמינים ומינרלים, טחונות למרקם עדין שמתאים לתינוקות וישדרגו כל מנה.
ניתן להוסיף את פתיתי הדייסה למגוון מאכלים כמו פשטידות או לביבות של ירקות, קציצות של עוף או בשר, מרקים מסוגים שונים וגם לפנקייק , לשלוליות גבינה ועוד.
תוספת הדייסה יכולה לשפר את המרקם, הסמיכות והטעם לקבלת מנות קלות להכנה, טעימות, ומזינות.
לאכול טוב אפשר כבר מהביס הראשון!
מצרכים
1 פרח ברוקולי
1 קולורבי
1 גזר
1 כף אבקת מרק עוף טבעית
2 כוסות מים רותחים
2 כפות דייסת קורנפלור
אופן ההכנה
-
מתכון למרק ברוקולי טעים וחמים, במיוחד לימים חורפיים:
שוטפים היטב את הירקות וחותכים לקוביות קטנות.
בסיר קטן מניחים את כל הירקות.
ממיסים את אבקת המרק במים הרותחים ומוסיפים לסיר.
מרתיחים ומבשלים כ-1/2 שעה על אש נמוכה עד להתרככות הירקות. אחרי שכל הירקות התבשלו מרסקים אותם עם הציר שבו בושלו בעזרת בלנדר מוט או בלנדר רגיל.
לאחר ריסוק הירקות, מוסיפים את דייסת הקורנפלור להסמכה.
בתאבון!
קרדיט: אריאל בן חמו
מתכון
המוצרים שלנו