מצרכים
1/2 חבילת פסטה (לא משנה איזה סוג)
2 עגבניות
1 בצל
1 שן שום
2 כפות שמן זית
100 גר' רסק עגבניות
מלח לפי הצורך, פלפל, פפריקה מתוקה, אורגנו.
אופן ההכנה
-
אופן הכנת הפסטה:
מבשלים 1/2 חבילת פסטה לפי הוראות היצרן.
אופן הכנת הרוטב:
מחממים שמן זית בסיר קטן, מוסיפים בצל קצוץ ושן שום כתושה. כשמשחים, מוסיפים 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות.
בינתיים, מכינים רסק מעגבנייה אחת. מוסיפים את הרסק שהכנו לסיר וגם מעט רסק עגבניות. מתבלים ומרתיחים.
שמים 3-2 כפות רוטב על צלחת פסטה
בתאבון!