מצרכים
1 חבילת ספגטי מבושל
ירקות לפי בחירה, מומלץ:
2 גזרים
1 גמבה
1 בצל
6-5 עגבניות (אפשר להשתמש גם בעגבניות מרוסקות מוכנות בקופסה).
עשבי תיבול לפי הטעם, מומלץ:
בזיליקום, רוזמרין ואורגנו.
2 כפות שמן זית
1/2 ק"ג בשר טחון, אפשר להוסיף גם הודו טחון (בריא מאוד לקטנטנים).
תבלינים: מלח, פלפל לפי הצורך ומעט כמון.
אופן ההכנה
-
מטגנים את הבשר הטחון בשמן עד שצבעו אינו אדום והוא מבושל, מוסיפים את הירקות (לפעוטות מומלץ לרסק בבלנדר או בפומפייה בהתאם לגיל),
מטגנים הכול תוך כדי ערבוב כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים את העגבניות, עשבי התיבול והתבלינים.
מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה (מומלץ לערבב מדי פעם).
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ-1/2 שעה.
מבשלים פסטה לפי ההוראות ומערבבים עם התבשיל,
בתאבון!