לביבות כרובית

לביבות כרובית

24-12 חודשים
מתכון
ארוחת ערב
רמת קושי: קל

מצרכים

1 כרובית שלמה 
1 בצל
ביצים 2
צרור שמיר ופטרוזיליה קצוצים דק
שמן זית, קורט מלח פלפל

מומלץ להגיש לצד ירקות וגבינה לבנה

אופן ההכנה

  • מאדים את הכרובית עד להתרככות וקוצצים לחתיכות קטנות. מטגנים את הבצל.
    מערבבים את כל הרכיבים ומתבלים לפי הטעם. יוצרים לביבות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. 
    מתיזים מעל שמן זית ואופים במשך כ-20 דקות או עד שהלביבות משחימות בחום של 180 מעלות.
    בתאבון!

     

    הידעת? שיטות בישול  מומלצות השומרות ביותר על ערכיהם התזונתיים של המזון הן אידוי ואפיה.