מצרכים
500 גרם ברוקולי (אפשר גם קפוא)
2 כפות קמח
3 ביצים
1 גבינת קוטג'
1 גבינה לבנה
חצי שקית אבקת אפיה
300 ג' גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
-
מבשלים את הברוקולי עד שיתרכך וטוחנים אותו. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לקבלת תערובת.
מכניסים לתבניות מאפינס משומנות ,לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות או עד שהמאפינס ישחימו מלמעלה.
מצננים ומגישים
מומלץ להגיש עם מבחר ירקות.
בתאבון!
הברוקולי עשיר בסידן, מינרל חשוב לבניית העצמות והשניים.