מאפינס ברוקולי

מאפינס ברוקולי

24-12 חודשים
מתכון
ארוחת ערב
רמת קושי: קל

מצרכים

500 גרם ברוקולי (אפשר גם קפוא)
 2 כפות קמח
 3 ביצים
 1 גבינת קוטג'
 1 גבינה לבנה
 חצי שקית אבקת אפיה
300 ג' גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

  • מבשלים את הברוקולי עד שיתרכך וטוחנים אותו. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לקבלת תערובת. 
    מכניסים לתבניות מאפינס משומנות ,לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות או עד שהמאפינס ישחימו מלמעלה. 
    מצננים ומגישים
    מומלץ להגיש עם מבחר ירקות.
    בתאבון!
     

    הברוקולי עשיר בסידן, מינרל חשוב לבניית העצמות והשניים.