מצרכים
1/2 ק"ג פילה דג קצוץ גס
3 כפות כוסברה קצוצה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית ג'ינג'ר קצוץ דק [לא חובה]
כפית קליפת לימון מגורדת
1 כפית שום קצוץ
פלפל שחור
כף שמן זית
1/2 לימון סחוט
1 כרובית
1 ברוקולי
אופן ההכנה
-
בקערה, מערבבים את כל הדג עם יתר המרכיבים לתערובת אחידה. מכדררים לקציצות ומניחים בצד.
מחממים סיר רחב עם מעט שמן זית ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד. מאדים פרחי כרובית וברוקולי ברשת אידוי.ניתן להוסיף תפוחי אדמה בתנור-
מקלפים את תפוחי האדמה, פורסים לעיגולים או לקוביות. שמים בתבנית. מזליפים מעל מעט שמן זית ואופים בתנור ב180 מעלות עד שמוכנים.
בתאבון!
שלבו דגים בתפריט, מקור לחלבון ואומגה 3 - מומלץ, מזין ובריא!