קבבוני דג, כרובית וברוקולי מאודים ותפוחי אדמה

קבבוני דג לצד כרובית וברוקולי מאודים

24-12 חודשים
מתכון
ארוחת ערב
רמת קושי: קל

מצרכים

1/2 ק"ג פילה דג קצוץ גס 
3 כפות כוסברה קצוצה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית ג'ינג'ר קצוץ דק [לא חובה]
כפית קליפת לימון מגורדת
1 כפית שום קצוץ
פלפל שחור 
כף שמן זית
1/2 לימון סחוט
1 כרובית
1 ברוקולי
 

אופן ההכנה

  • בקערה, מערבבים את כל הדג עם יתר המרכיבים לתערובת אחידה. מכדררים לקציצות ומניחים בצד.
    מחממים סיר רחב עם מעט שמן זית ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד. מאדים פרחי כרובית וברוקולי ברשת אידוי.

    ניתן להוסיף תפוחי אדמה בתנור- 
    מקלפים את תפוחי האדמה, פורסים לעיגולים או לקוביות. שמים בתבנית. מזליפים מעל מעט שמן זית ואופים בתנור ב180 מעלות עד שמוכנים.
    בתאבון!

     

    שלבו דגים בתפריט, מקור לחלבון ואומגה 3 - מומלץ, מזין ובריא!