מצרכים
500 גרם ברוקולי (אפשר גם קפוא)
2 כפות קמח מלא
3 ביצים
1 גבינת קוטג'
1 גבינה לבנה
חצי שקית אבקת אפיה
300 ג' גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
-
מאדים את הברוקולי עד שיתרכך ומרסקים אותו. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לקבלת תערובת.
מכניסים לתבנית משומנת ,לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 40 דקות או עד שהפשטידה תשחים מלמעלה.
מצננים ומגישים.
מומלץ להגיש לצד אבוקדו ויוגורט לא ממותק.
בתאבון!
אפשרו לתינוק לפתח את עצמאותו - גם באוכל! חלק חשוב מהתפתחותו. תנו לו להרגיש, לגעת, לשחק עם האוכל
הברוקולי עשיר בסידן, מינרל חשוב לבניית העצמות והשניים.