פשטידת ברוקולי

פשטידת ברוקולי

24-12 חודשים
מתכון
ארוחת ערב
רמת קושי: קל

מצרכים

500 גרם ברוקולי (אפשר גם קפוא)
2 כפות קמח מלא
3 ביצים
1 גבינת קוטג'
1 גבינה לבנה
חצי שקית אבקת אפיה
300 ג' גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

  • מאדים את הברוקולי עד שיתרכך ומרסקים אותו. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לקבלת תערובת. 
    מכניסים לתבנית משומנת ,לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 40 דקות או עד שהפשטידה תשחים מלמעלה. 
    מצננים ומגישים. 
    מומלץ להגיש לצד אבוקדו ויוגורט לא ממותק.
    בתאבון!


    אפשרו לתינוק לפתח את עצמאותו - גם באוכל! חלק חשוב מהתפתחותו. תנו לו להרגיש, לגעת, לשחק עם האוכל
    הברוקולי עשיר בסידן, מינרל חשוב לבניית העצמות והשניים.