מצרכים
1 פרוסת חלה/ פרוסת לחם
1 ביצה
1/4 כוס חלב
שמן לטיגון
מומלץ להוסיף: שמנת חמוצה ופירות חתוכים לבחירתכם
אופן ההכנה
-
טורפים ביצה עם מעט חלב.
טובלים את הפרוסה משני הצדדים בבלילה ומניחים במחבת שחומם מראש עם מעט שמן.
ממתינים כ-2 דקות או עד שמשחים והופכים לצד השני.
ניתן להגיש לצד שמנת חמוצה ופירות חתוכים.
בתאבון!
נסו להכין ולאכול ארוחות משפחתיות מדי יום על מנת להקנות הרגלי אכילה טובים לתינוקכם הלומד ממכם כל העת.