מצרכים
2 גזרים
1 כוס אפונה
1 כוס אורז
1 בצל
1/2 ק"ג שווארמה הודו נקבה חתוך לקוביות
שמן
תבלינים: פלפל שחור, כורכום
1/2 1 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
-
מגרדים גזרים בפומפייה גסה.
מטגנים בצל קצוץ עד לשקיפות. מוסיפים את קוביות ההודו ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים את האורז והירקות והאפונה וממשיכים בטיגון עוד דקה - שתיים.
מתבלים ומוסיפים מים רותחים. מבשלים על אש קטנה מאוד בסיר סגור עוד כ-40 דקות עד שעה.
מקור טוב לברזל!
בתאבון!