שווארמה הודו עם אורז בתוספת אפונה וגזר

שווארמה הודו עם אורז בתוספת אפונה וגזר

12-6 חודשים
מתכון
ארוחת צהריים
רמת קושי: קל

מצרכים

2 גזרים
1 כוס אפונה
1 כוס אורז
1 בצל
1/2 ק"ג שווארמה הודו נקבה חתוך לקוביות
שמן
תבלינים:  פלפל שחור,  כורכום
1/2 1 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

  • מגרדים גזרים בפומפייה גסה. 
    מטגנים בצל קצוץ עד לשקיפות. מוסיפים את קוביות ההודו ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות עד שהבשר משנה את צבעו.
     מוסיפים את האורז והירקות והאפונה וממשיכים בטיגון עוד דקה - שתיים. 
    מתבלים ומוסיפים מים רותחים. מבשלים על אש קטנה מאוד בסיר סגור עוד כ-40 דקות עד שעה.  
    מקור טוב לברזל! 
    בתאבון!